Sis gols d’Espar no són prou

Waterpolo. La mitja dotzena de gols de la jugadora del Sabadell no van ser suficients en el debut d’Espanya contra Rússia (9-13) a la copa del món

Els sis gols d’Anni Espar no van servir perquè la selecció espanyola, amb dotze catalanes, saldés amb victòria el debut en la copa del món contra Rússia 9 a 13 (2-4, 3-2, 4-2 i 0-5) a Surgut, i avui tindran una bona oportunitat per girar full en el segon enfrontament de la fase de grup davant de la Xina, un conjunt imprevisible, que ahir va perdre contra Austràlia (11-8).

Les amfitriones van sortir amb empenta i ben aviat van agafar la iniciativa en el resultat (1-3). El primer gol del combinat espanyol el va signar la barcelonina Anni Espar. La mateixa jugadora de l’Astralpool Sabadell va ser l’encarregada d’escurçar diferències abans que acabés el primer parcial (2-4). Un parcial de 3 a 1 a l’inici del segon quart va permetre al combinat de Miki Oca restablir les taules després de l’empat inicial (5-5). Però les russes, entonades, es van tornar a avançar abans de la mitja part a través de Karimova.

Malgrat anar sempre a remolc, la selecció espanyola no es va rendir i després del descans es va situar al davant en el resultat per primera vegada. Peña i la inspiradíssima Espar van marcar per partida doble (7-6 i 9-8).

Però en els últims vuit minuts les espanyoles es van enfonsar. No van poder aturar l’ofensiva russa i tampoc van trobar l’antídot en atac. La conseqüència va ser un parcial de 0 a 5 que va decantar la balança per les amfitriones (9-13).