Espanya guanya a la Xina (13-7) en la segona jornada

Waterpolo. La selecció estatal femenina manté les opcions en el mundial i demà s’enfrontarà a Austràlia

La selecció estatal femenina de waterpolo s’ha imposat a la Xina (13-7) en la segona jornada de la Copa del Món que es disputa a Surgut (Rússia). El conjunt de Miki Oca, per tant, manté opcions de classificació, tot i haver caigut en el partit inaugural davant la selecció amfitriona (9-13), i demà tancarà la seva participació en el grup A, davant Austràlia, a partir de les 13.30 hores.

El quadre asiàtic ha tingut un bon inici i en el primer parcial ha arribat a dominar per 1-2. El quadre de Miki Oca, però, ha començat a obrir una diferència important en el marcador en el segon quart, amb un parcial de 3-0, gràcies als gols d’Anni i Clara Espar i de Bea Ortiz (5-2).

Després del descans, Anni Espar i Anna Gual ha encarrilat de forma definitiva el partit (10-6) a vuit minuts per al final. En l’últim tram, Bea Ortiz va fet impossible qualsevol intent de reacció de les xineses (11-6 i 13-7 al final).

Per la selecció estatal han jugat: Bach, Anni Espar (3), Bea Ortiz (4), M. Ortiz, Lloret (1), Clara Espar (1), Peña (2), Gual (1), Crespi, Leitón (1) i Sánchez.