Ciclisme

Cullell i Galícia, setens en el relleu del mundial de BTT

Ciclisme. El quartet espanyol acaba a 2:13 dels campions, l’equip suís

El mundial de BTT va començar ahir amb la prova de relleus. L’or va ser per als amfitrions, Suïssa, al davant d’Alemanya i Dinamarca. El combinat estatal, amb Clàudia Galícia i Jofre Cullell, va quedar setè.

El ciclista de Santa Coloma de Farners Jofre Cullell –sub-23– va ser l’encarregat de fer el primer relleu i va quedar en cinquena posició, a 13 segons del primer. El combinat espanyol va arribar a situar-se en quarta posició, però el segon relleu ja el va lliurar des de la setena posició, a 43 segons. Rocío del Alba va ser la tercera, sense canvis en la classificació, i la ciclista de Torelló Clàudia Galícia va perdre dues posicions, si bé cal recordar que un virus va fer que no arribés en l’estat de forma que voldria. Al final, el medallista olímpic Carlos Coloma va recuperar dues posicions i va deixar l’equip setè, a 2:13 dels suïssos.