Reaccionen contra la Xina

Waterpolo. La selecció espanyola femenina obté una valuosa victòria (13-7) en la segona jornada de la copa del món després de l’ensopegada del primer dia contra Rússia

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb onze jugadores catalanes, va vèncer la Xina (13-7) en la segona jornada de la copa del món que es disputa a Surgut (Rússia). El conjunt de Miki Oca, per tant, manté les aspiracions d’aconseguir un bon creuament, tot i haver perdut en el partit inaugural contra la selecció amfitriona (9-13). Avui l’equip jugarà l’últim partit del grup A.

El quadre asiàtic va tenir un bon inici (1-2) però l’equip d’Oca va començar a obrir una diferència important en el marcador en el segon quart, amb un parcial de 3-0, gràcies als gols d’Anni i Clara Espar i de Bea Ortiz (5-2). Després del descans, Anni Espar i Gual van encarrilar de forma definitiva el partit (10-6) a vuit minuts del final. En l’últim tram, Bea Ortiz va fer impossible qualsevol intent de reacció de les xineses (11-6 i 13-7 al final).

Per al combinat espanyol van jugar: Bach, Anni Espar (3), Bea Ortiz (4), Mati Ortiz, Lloret (1), Clara Espar (1), Peña (2), Gual (1), Crespi, Leitón (1) i Sánchez.