Tennis

Nishikori és el tercer semifinalista del US Open

Kei Nishikori, cap de sèrie número 21, ha eliminat Marin Cilic (7) per 2-6, 6-4, 7-6, 4-6 i 6- 4 en quatre hores i set minuts per passar a les semifinals del US Open, on se les haurà amb el vencedor del duel entre Novak Djokovic i l’australià John Millman.

En la repetició de la final del 2014, el croat ha començat amb molta força fent valer l’alçada per mostrar-se intractable en el servei i contundent en la volea fins endur-se el primer set 6-2. El japonès ha vist com li trencaven el servei només començar el segon, però ha reaccionat enduent-se el següent en blanc i aconseguint un nou break fins al 6-4 i ha aconseguit un trencament en el tercer, que Cilic ha replicat per dur l’enfrontament a un desempat en què el croat semblava agafar avantatge per acabar finalment cedint. Se n’ha refet amb un trencament en el sisè joc del quart set per dur l’enfrontament al cinquè set.

En la mànega definitiva Nishikori ha trencar el servei de Cilic en el quart joc i s’han intercanviant dos breaks més, abans del definitiu dela japonès quan el duel semblava anar cap al tie break. La primera pilota de partit ja ha estat la definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)