Tennis

Djokovic escombra Millman i jugarà la semifinal davant Nishikori

Tennis. El serbi venç en tres sets per 6-3, 6-4 i 6-4 a l’australià, que va eliminar Federer en els quarts de final de l’Open dels Estats Units

El serbi Novak Djokovic, sisè cap de sèrie de l’Open dels Estats Units, no ha tingut cap problema per imposar-se en tres sets per 6-3, 6-4 i 6-4 a l’australià John Millman, el botxí de Roger Federer, i ha aconseguit el pas a les semifinals masculines del torneig. El seu pròxim rival serà el japonès Kei Nishikori, cap de sèrie número 21, que es va imposar per 2-6, 6-4, 7-6 (5), 4-6 i 6-4 al croat Marin Cilic, setè favorit. Serà el quinzè duel entre Nishikori i Djokovic, amb avantatge de 14-2 per a l’exnúmero u del món.

El partit entre Djokovic i Millman tot just ha durat dues hores i 48 minuts. El serbi, que no ha jugat el seu millor tennis, ha comès 53 errors no forçats per 29 cops guanyadors, però ha guanyat sempre els punts decisius. Millman, que jugava per primera vegada els quarts de final d’un torneig de Grand Slam, va confirmar que el seu triomf davant Federer va ser fruit de les errades del suís.

Davant Djokovic ha aconseguir 24 cops guanyadors i ha comès 46 errors no forçats, mentre que amb prou feines ha guanyat set punts en onze pujades a la xarxa per 16 de 22 del seu rival.

Cau Carla Suárez

En el quadre femení, la nord-americana Madison Keys, catorzena favorita, s’ha imposat en només dues mànegues (6-4 i 6-3) a la canària Carla Suárez, favorita número trenta, i ha aconseguit per segon any consecutiu el pas a les semifinals de l’Open dels Estats Units. La rival de Keys a la semifinal serà la japonesa Naomi Osaka, de 20 anys, que va atropellar per 6-1 i 6-1 a la ucraïnesa Lesia Tsurenko.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)