Espanya goleja Nova Zelanda (17-3) i és semifinalista

Waterpolo. L’equip de Miki Oca s’imposa amb molta claredat al seu rival de quarts de final i optarà a un lloc en la final de la Copa del món

La selecció femenina estatal ha accedit a les semifinals de la Copa del món que s’està disputant a Surgut (Rússia) després d’escombrar Nova Zelanda amb un rotund 17-3. Les jugadores de Miki Oca demà disputaran la semifinal.

Tot i començar per sota en el marcador, l’equip estatal ha reaccionat amb un parcial de 4-0 (amb gols d’Anni Espar, per partida doble, Bea Ortiz i Marta Bach). En el segon període les neozelandeses han retallat la diferència, però la superioritat de les de Miki Oca s’ha imposat i s’ha traduït en quatre gols consecutius, signats per les mateixes jugadores que els quatre primers. Amb el 8-2 s’ha arribat al descans.

El tercer acte ha suposat una exhibició en defensa i en atac de la selecció estatal. Els gols han seguit caient i l’últim quart ha començat amb un revelador 12-2, gràcies a les dianes d’Anna Gual, Anni Espar, Helena Lloret i Pili Peña. Amb tot dat i beneït, el partit s’ha resolt amb un parcial de 5-1 per al 17-3 definitiu.