La selecció dels Estats Units elimina Espanya (5-12)

Waterpolo. Les noies de Miki Oca paguen car el 0-3 del primer quart i cauen en la semifinal de la Copa del món

La selecció espanyola no ha pogut amb la potent selecció nord-americana i ha caigut clarament (5-12) en la semifinal de la Copa del món que es disputa a Surgut (Rússia). Les jugadores de Miki Oca han pagat cara la seva sequera golejadora durant el primer quart i ara hauran de lluitar per la medalla de bronze.

Espanya ha xocat amb el mur nord-americà, especialment en el primer acte, en el qual ha rebut un parcial de 0-3 que ha estat determinant. En el segon ha retallat distàncies gràcies als gols de Paula Leiton i Maria del Pilar Pena. Tot i això, el 4-7 que reflectia el marcador a la mitja part no presagiava res de bo.

Després del descans, les de Miki Oca han defensat millor, però no han pogut evitar que l’equip dels Estats Units acabés amb un gol més d’avantatge. A quatre gols de distància, en l’últim capítol del partit, Espanya ha mirat de plantar cara però no ha pogut evitar el definitiu 5-12.