Més esport

El Congrés Ciutat de Girona, a Fontajau

Judo. La desena edició d’aquest esdeveniment internacional canvia de lloc i es farà a la instal·lació on se sol entrenar el Securitas

Tres-cents congressistes de València, Madrid i Catalunya i una quarantena de la Bretanya es trobaran el cap de setmana a Fontajau en el marc del desè Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona. L’esdeveniment, que des del seu canvi de format s’havia dut a terme a Palau, es farà a la instal·lació on habitualment s’entrena el Securitas i la resta de judokes de l’entitat.

“És la millor dels darrers sis anys pel que fa al nombre d’inscrits, estem molt satisfets. Canviar la seu a Fontajau ens dona més versatilitat i poder muntar tres zones: ponències en tatami i aula, judo veterans i judo infantil”, va dir Fèlix Estartús, el president de l’Associació Girona Judo, l’organitzador. El campió mundial i podi olímpic Fred Demontfaucon serà el tècnic principal i l’acompanyaran Vicente Carratalá, de l’escola federativa, i Héctor Nacimiento, entrenador olímpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)