El Terrassa debuta a la Champions guanyant (12-9)

Waterpolo. Triomf dels de Dídac Cobacho sobre el AZC Alphen després d’un últim quart sensacional

El CN Terrassa ha guanyat per 12-9 (3-3, 3-1, 1-3 i 5-2) el AZC Alphen d’Holanda en la seva estrena a la fase prèvia de la LEN Champions League, que es disputa entre avui i diumenge a Estrasbourg (França). El conjunt egarenc ha decidit el partit en un últim quart demolidor, amb un parcial de 2-5, després que s’hagués arribat amb empat a set gols als vuit últims minuts.

Demà, l’equip de Dídac Cobacho tornarà a jugar, també en horari matinal (a les 9.30) contra Jadran Carine i, a les vuit del vespre, contra l’Estrasbourg, l’amfitrió d’aquesta fase final. Finalment, diumenge, el conjunt català tancarà la lligueta davant el Valletta, un altre cop a les 9.30 del matí.