Futbol sala

El Barça Lassa s’estrena amb victòria (6-2)

Futbol sala. Els d’Andreu Plaza han dominat des de l’inici però han hagut de reaccionar a dos gols en un minut a l’inici de la segona part

Victòria treballada del Barça Lassa en l’estrena a la lliga contra un Ribera Navarra que ha posat l’ai al cor dels culers en l’inici de la represa. El Barça s’ha avançat amb un golàs d’Esquerdinha, que ha definit una gran jugada amb una vaselina des de dins l’àrea. També de vaselina ho ha intentat Ferrao, però la pilota ha sortit fora per ben poc. El domini blaugrana era total i Adolfo podria haver fet el segon amb un xut creuat que ha sortit fora. Dyego també ha tingut una doble ocasió per marcar però no ha estat fins l’últim minut abans del descans que els d’Andreu Plaza han fet el 2-0. Ha estat obra de Ferrao, a la mitja volta, després d’una gran assistència de Dyego.

En la represa, el Ribera Navarra ha donat un ensurt i ha empatat el partit en només dos minuts. Els gols de Lucas Tripodi i Sergio González han fet reaccionar el Barça Lassa, que ha tornat a tenir la possessió. Esquerdinha, assistit per Arthur ha donat la tranquil·litat als blaugrana amb el 3-2. Ferrao ha fet el quart poc després de que li sortís l’espatlla de lloc i haver d’abandonar la pista durant uns minuts, i Sergio Lozano ha sentenciat amb el cinquè quan el Ribera Navarra jugava amb porter-jugador. Adolfo ha tancat el resultat amb el 6-2 en els últims segons.