Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma malbarata un 3-1 en el debut

L’Industrias Santa Coloma ha començat la lliga amb millors sensacions que resultat. Els colomencs han fet un gran partit durant molt minuts i amb gols de David, Pol i Corso han arribat a dominar per 3-1 contra El Pozo Múrcia, abans de veure com els murcians remuntaven fins al 3-5.

Els locals només han trigat pocs segons a avançar-se amb una assistència de Corso i el toc de David entre les cames del porter. El mateix protagonista en la passada i Pol d’executor en el segon, abans que Marinovic retallés distàncies i hagi arribat la polèmica quan li han perdonat l’expulsió a Pito quan amb una targeta li ha obert la cella a Albert Cardona. L’Industrias ha ampliat la diferència amb el 3-1 de Corso després de combinar amb Uri Santos. Un pal de Maico gairebé comporta el quart, però enlloc d’això ha començat la reacció visitant. Una falta d’entesa ha derivat en un gol de Pito i amb els nervis fent acte de presència, Miguelín ha signat l’empat, abans que diversos rebots derivessin en el quart dels murcians. Amb els catalans jugant amb Pol de porter, Corso ha rematat al pal i la decepció ha acabat d’agafar forma amb Miguelín fent el 3-5.