Patinatge

Barça i Liceo pateixen per passar a la final de la Supercopa

Hoquei. Els blaugrana s’imposen a l’amfitrió Noia (3-2) amb dos gols de Pau Bargalló i els gallecs estan a punt de veure com se’ls escapa un 0-3 contra el Reus

El Barça Lassa i el Liceo s’han classificat avui per disputar la final de la Supercopa que es disputa a l’Ateneu. Els blaugrana han aprofitat els errors del Noia en un duel molt igualat. Pau Bargalló ha fet el primer i Ignasi Alabart, el segon i Humberto Mendes ha fet entrat l’amfitrió en el partit a dos segons del descans. La desena falta dels blaugrana ha donat peu a l’empat d’Edu Fernández en el 31’, si bé l’alegria ha durat poc perquè en idèntiques circumstàncies Bargalló ha tornat a posar els seus per davant en el 2-3 definitiu.

En la primera semifinal els gallecs s’han desfet del Reus en un partit de bojos (2-3) en què ha estat punt de pagar car el seu excés d’especulació en el segon temps. Di Benedetto ha fet el primer i els reusencs s’han vist ben aviat amb un 0-3 abans de fregar la gesta amb gols de Cristian i Julià, amb el travesser i la inspiració del porter Xavi Malián impedint el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)