Ciclisme

Viviani guanya l’esprint a Madrid i Yates confirma el triomf a la Vuelta

Ciclisme. El velocista italià es sap refer d’una mala col·locació i s’emporta la darrera etapa

La festa de l’última etapa de la Vuelta amb l’arribada a Madrid ha tingut les típiques celebracions dels diferents guanyadors dels mallots amb les fotografies de rigor durant l’aproximació cap a la capital, i desprès la lluita ferotge per la darrera victòria a l’esprint. El britànic Simon Yates (Mitchelton) ha confirmat la seva victòria en la general i ha completat la tercera victòria d’un corredor britànic en les tres gran voltes d’aquest any 2018. Chris Froome (Sky) es va imposar en el Giro d’Itàlia, mentre que el també corredor de l’Sky, Geraint Thomas, va ser el guanyador del Tour de França.

En el circuit de Madrid els equips dels velocistes han controlat la cursa i han evitat les grans escapades i mai cap corredor ha arribat al mig minut d’avantatge. A set quilòmetres del final ha acabat la darrera escapada i els equips dels velocistes han preparat l’esprint que s’ha acabat emportant l’italià Elia Viviani (Quick Step) per davant de l’eslovac Peter Sagan (Bora). Viviani s’ha refet molt be d’una mala col·locació després de la darrera corba a un quilòmetre del final i ha guanyar la seva tercera etapa d’aquesta edició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)