Més esport

Vontae Davis, de l’NFL, es retira en la mitja part d’un partit

Futbol americà. El jugador dels Buffalo Bills, decideix posar punt final a la seva carrera durant el descans del partit que el seu equip perdia davant els Chargers de Los Ángeles

“En les deu temporades que porto a l’NFL m’he dedicat a preparar el meu cos per al dia del partit. He suportat moltes cirurgies i moltes lesions durant la meva carrera. Però avui, damunt de l’estadi, la realitat m’ha colpejat, ràpid i dur. He vist que ja no hi podia ser”. Això és el que es pot llegir en el comunicat que ha publicat Vontae Davis, fins avui cornerback dels Buffalo Bills, després d’abandonar el partit que el seu equip estava jugant, i perdent (28-6), contra els Chargers de Los Ángeles.

Davis, de 30 anys, ha decidit retirar-se d’aquesta estranya manera i els seus companys s’han mostrat crítics. “No vull dir res sobre ell. Li tindré més respecte que els que ens ha tingut a nosaltres, renunciant al partit en la mitja part”, ha manifestat el linebacker Lorenzo Alexander. Per la seva banda, el seu entrenador, Sean McDermott, ha estat clar: “Ens ha comunicat que estava acabat i s’ha tret del partit”. Els Buffalo Bills han acabat caient per 31-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)