Rugbi

Victòria històrica

Rugbi. El Barça remunta en la segona part i aconsegueix la segona victòria de la lliga al terreny de joc del campió de lliga

VRAC 22 BARÇA 37

VRAC:Calzón, Barnes, A. Blanco, Sthor, Albertario, Gavidi, Ortiz, Paila, Gil, Griffiths, Graham, Gimeno, Guerra, Mateu i Bell. També van jugar F. Blanco, P. Gutiérrez, Basso, Miejimolle i Eaton.FC BARCELONA:Miniño, García, Pacheco, Borghi, Zas, Bougeard, Hogg, Mirabet, Hardoy, Guemes, Ubaldo, Ávalos, Granell, Alegria i Kovalenko. També van jugar Muñiz, Molinari, Ferrere i Gómez.PUNTS:VRAC: 3 marques (2 Mateu i 1 Gil), 1 cop de càstig (Griffiths) i 2 transformacions (Griffiths). FC Barcelona: 5 marques (Guemes, Bougeard, Alegria, Gómez i una de càstig), 2 cops de càstig (Guemes) i 2 transformacions (Guemes).ÀRBITRE:Atorrasagasti.

2 0 0 2 39 63

El Barça de Sergi Guerrero va fer ahir història en tombar el VRAC Quesos Entrepinares, l’actual campió de lliga. Els de Valladolid no perdien en partit de lliga a casa seva, al marge dels derbis contra El Salvador, des de l’any 2012. El Gernika va ser l’últim equip de fora de la capital castellana que els va superar al Pepe Rojo.

El Barça va colpejar en la segona part. En el descans es va arribar amb 19-13 a favor dels locals, però els segons 40 minuts van ser per als blaugrana, que es van imposar amb un contundent parcial de 3-24.