Waterpolo

Sabadell i Terrassa, cara a cara per seguir vius a la Champions

Waterpolo. La lligueta del grup D de la segona fase de classificació de la màxima competició continental s’ha presentat aquest matí a Can Llong

Aquest matí s’ha presentat la lligueta del grup D de la segona fase de classificació de la Champions que organitza, entre divendres i diumenge que ve, el CN Sabadell a la piscina de Can Llong. Hi participaran, a més del club vallesà, el CN Terrassa, el Potsdam d’Alemanya i el BPM Sport Management d’Itàlia. Els italians són els favorits, per la qual cosa, tenint en compte que es classifiquen els dos primers, és molt possible que l’enfrontament entre el Sabadell i el Terrassa, que tindrà lloc diumenge a un quart de dotze del matí, sigui decisiu.

“El més normal és que ens juguem la classificació diumenge, contra el Terrassa”, ha reconegut Chava Gómez, el tècnic del CN Sabadell, durant la roda de premsa. “A la Champions els equips s’igualen i qui ho sap gestionar millor és qui guanya. L’equip està molt capacitat per passar aquesta fase”, ha dit també. En l’equip que actuarà com a local debutarà el boia nord-americà Duncan Lynde, que es va incorporar als entrenaments el passat dilluns.

Per la seva banda, l’entrenador del CN Terrassa, Dídac Cobacho ha donat molta importància al partit que el seu equip jugarà divendres, contra el Potsdam. “Tenim l’obligació de guanyar els alemanys en la primera jornada, la qual cosa és una pressió afegida. Si no guanyem, se’ns complica tot. És clau. Dels italians no hem pogut veure gaire cosa, però van passar la primera fase amb gran facilitat. I amb el Sabadell ens coneixem molt i cada partit és un món completament diferent”, ha manifestat. Cobacho ha subratllat el moment històric que està vivint el seu equip. “Nosaltres estem fent història. És el primer cop que passem a la segona fase de la Champions. No venim amb el cartell de favorits, però sí amb molta il·lusió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)