Waterpolo

L’etern derbi del Vallès

Waterpolo. Tot fa pensar que el Sabadell i el Terrassa es jugaran, diumenge al matí, la classificació en la segona fase de la Champions que es disputarà a Can Llong aquest cap de setmana

Entre demà i diumenge, es disputarà la lligueta del grup D de la segona fase de la Champions a la piscina de Can Llong. Hi participaran, a més del CN Sabadell –el club organitzador–, el CN Terrassa, el Potsdam d’Alemanya i el BPM Sport Management d’Itàlia. En joc hi ha dues places per a la fase final de la màxima competició continental i els italians són els favorits. Els pronòstics assenyalen, doncs, l’enfrontament entre el Sabadell i el Terrassa, que tindrà lloc diumenge a les 11.15 hores, com a decisiu per determinar qui serà l’altre equip classificat.

“El més normal és que ens juguem la classificació contra el Terrassa”, reconeixia Chava Gómez, el tècnic del Sabadell, ahir, en una roda de premsa. “A la Champions els equips s’igualen i guanya qui sap gestionar millor la situació. El meu equip està molt capacitat per passar aquesta fase”, va dir també. L’esperat boia nord-americà Duncan Lynde, que es va incorporar als entrenaments dilluns, debutarà en el conjunt vallesà aquest cap de setmana. “Acaba d’arribar i l’equip l’ha de conèixer. Per altra banda, tenim un porter amb poca experiència. El nostre rendiment és una incògnita”, advertia Gómez.

Per la seva banda, l’entrenador del CN Terrassa, Dídac Cobacho, subratllava la importància del primer partit de la lligueta que jugarà el seu equip contra el Potsdam. “Estem obligats a guanyar els alemanys. Si no ho fem, se’ns complica tot. No he pogut veure gaire els italians, però van passar la primera fase amb facilitat. I amb el Sabadell ens coneixem molt i cada partit és diferent”, hi va afegir. Cobacho subratllava, per altra banda, el moment històric que viu el seu equip –“Estem fent història. És el primer cop que passem a la segona fase de la Champions. No som favorits, però tenim molta il·lusió”– i reconeixia que diumenge passat, contra el Barceloneta, en la final de la supercopa, es van deixar anar: “Quan vam veure que no podíem guanyar, vam canviar el plantejament i vam pensar en clau de preparar la Champions.”

ELS ENTRENADORS

A la Champions els equips s’igualen i guanya qui sap gestionar millor la situació
Chava Gómez
ENTRENADOR DEL CN SABADELL
A.F.
Estem fent història, per primer cop a la segona fase. No som favorits, però tenim molta il·lusió
Dídac Cobacho
ENTRENADOR DEL CN TERRASSA
Divendres 28
19.15 h Sabadell - BPM Sport
21.00 h Potsdam - Terrassa
Dissabte 29
18.00 h Sabadell - Potsdam
19.45 h BPM Sport - Terrassa
Diumenge 30
11.15 h Sabadell - Terrassa
13.00 h BPM Sport - Potsdam
13.00 h BPM Sport - Potsdam

El CN Barcelona es juga, a casa, la classificació en la copa LEN

Aquest cap de setmana també es disputarà la primera fase de classificació de la copa LEN i el CN Barcelona serà un dels organitzadors. A la piscina de la Nova Escullera, l’equip català s’enfrontarà a l’Olympique de Niça (demà, 20 h) i al BVSC Budapest (diumenge, 12 h). Francesos i hongaresos s’enfrontaran dissabte, a les 18 h. El CN Barcelona va guanyar dues vegades aquesta competició, els anys 1995 i 2004.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)