Remuntada i victòria

Waterpolo. El CN Barcelona fa un gran darrer quart (1-5) i derrota l’Olympique Niça en el primer partit del seu grup de la copa LEN

NIÇA 8 BARCELONA 10

OLYMPIQUE NIÇA:Garsau, Bachelier (1), Mutambayi, Cakic (1), Bouhaddi, Cutovic, Pasaresi, Nispeling (1), Caumette (1), Filipovic (3), Canovas, Kujacic (1) i Hebel.CN BARCELONA:Lorrio, Davie (2), Van den Burg, Ferrer, Flores (1), Valera, Esteller (1), Monpeat, Delgado (3), Gomà, Marsal (1), Van Ijperen (2) i Aguirre.PARCIALS:2-1, 2-2, 3-2 i 1-5.ÀRBITRES:Raffaele Colombo (Itàlia) i Stanko Ivanovski (Macedonia). Van excloure definitivament a Bachelier, Mutambayi del Niça i a Ferrer del Barcelona.

Un espectacular darrer quart del CN Barcelona li va permetre remuntar un 7-5 en contra i aconseguir la victòria per 8-10 en el primer partit del seu grup de la fase de classificació de la copa LEN que es disputa a la Nova Escullera. Els barcelonins sempre van estar dins del partit, però el conjunt francès va marcar primer i es va mantenir al davant. Al descans s’hi va arribar amb un ajustat 4-3 pel Niça i en el tercer quart els francesos van ampliar l’avantatge fins al 7-5. En els darrers vuit minuts els jugadors del Barcelona van estar imparables i van ser capaços de, primer, empatar el partit; després, avançar-se, i, finalment, aconseguir un avantatge clar amb el parcial d’1-5.

El CN Barcelona tancarà la fase de grups demà jugant contra el BVSC Budapest (12 h). Avui s’enfrontaran francesos i hongaresos (18 h).