L’Sport Management marca diferències a Can Llong

Waterpolo. L’equip italià reforça la condició de favorit contra el CN Sabadell (4-12), mentre que el CN Terrassa goleja el Postdam (6-16), la ventafocs del grup

cn sabadell 4 verona 12

ASTRALPOOL CN SABADELL:Mardones; Serrano, S. Cabanas (1), Carrillo, Matoso, Bustos (1), Lynde, Fenoy (1), Muller, Reixach, López Escribano (1), Carrasco i V. Cabanas.VERONA BPM SPORT MANAGEMENT:Lazovic; Dolce, Damonte (1), Alesiani (1), Fondelli (2), Di Somma, Drasovic (3), Bruni (1), Mirarchi (1), Luongo (3), Casasola, Valentino i Nicosia.PARCIALS:1-2, 1-5; 2-2 i 0-3.ÀRBITRES:Margeta i Achladiotis.

postdam 6 cn terrassa 16

OSC POSTDAM:Langer; Vernet, Hueppe (1), Koessler, Popp, Gottfried, Tadin (2), Korbel, Ostmann (1), Seifert (1), Dufour, Schulz i Ulrich (1).CN TERRASSA:I. Aguilar; Sanahuja (1), Mora (1), Alarcón (1), Ò. Aguilar (3), De la Fuente (1), Sánchez (1), Chico (1), A. Barroso (5), I. Gallego (1), Rodríguez, Pericas (1) i Segura.PARCIALS:0-5, 2-4; 1-3 i 3-4.ÀRBITRES:Galkin i Alexandrescu.

L’Sport Management de Verona, el vigent subcampió de la copa LEN, va complir els pronòstics i ha reforçat la seva etiqueta de favorit de grup de la lliga de campions després d’una contundent victòria contra el CN Sabadell (4-12), que, tot i la seva condició d’amfitrió poca cosa va poder fer davant la superioritat del rival. En l’altre partit de la jornada a Can Llong, el CN Terrassa va fer la feina contra el Postdam (6-16), la ventafocs del grup, i tot sembla indicar que demà es disputarà la segona plaça de grup contra el Sabadell. Abans, però, haurà de jugar contra l’Sport Management (avui a les 19.45 h), que disposa de diversos internacionals italians a les seves files, a més del porter titular de la selecció montenegrina, Dejan Lazovic.

El CN Sabadell va resistir amb un resultat ajustat (2-3) durant gairebé 10 minuts, però a partir d’aquí l’Sport Management va començar a marcar diferències gràcies als gols de Drasovic, Damonte, Bruni i Fondelli, tres dels quals en superioritat.

Després de la represa, l’equip de Chava Gómez va tenir una tímida reacció (4-9), però en l’últim quart el conjunt transalpí va tornar a exhibir el seu potencial i ofici, i va tancar el partit amb un altre parcial favorable de 0-3.

En el segon partit, el CN Terrassa va deixar les coses clares de bon començament, amb un parcial inicial de 0-5. El Postdam va necessitar gairebé 12 minuts per anotar el seu primer gol, després d’una jugada de superioritat (1-6), però l’equip de Dídac Cobacho ja havia posat la directa i va anar ampliant la bretxa fins al 6-16 final. Pel conjunt terrassenc van destacar les cinc dianes d’Alberto Barroso.