Waterpolo

El derbi vallesà serà decisiu

Waterpolo. El duel de demà entre el CN Sabadell, que avui ha golejat (18-8) el Potsdam, i el CN Terrassa, que ha empatat (13-13) amb l’Sport Management, decidirà qui es classifica per a la propera fase de la lliga de campions

El CN Sabadell ha fet els deures avui i ha golejat el Postdam alemany per deu gols de diferència (18-8). Vicente Matoso, Oscar Carrillo, José Javier Bustos i Borja Fenoy, tots tres amb tres dianes, han estat els homes més destacats de la llista de golejadors. Amb el triomf, els sabadellencs es recuperen de la derrota d’ahir davant l’Sport Management Verona. Precisament, els italians han empatat (13-13) amb el CN Terrassa. El punt dels terrassencs, combinat amb el triomf del CN Sabadell, fa que el derbi de demà (11.15h) sigui decisiu per saber qui accedirà a la propera fase de la lliga de campions. Albert Barroso, amb cinc gols, ha estat l’home més destacats d’un CN Terrassa que, a falta de tres minuts, guanyava de tres gols de diferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)