El CN Barcelona resisteix a la Nova Escullera

Waterpolo. L’equip de Toni Esteller supera el Zuglo en un partit molt equilibrat i acaba primer de grup en la fase classificatòria de la copa LEN

zuglo 8 cn barcelona 9

BVSC ZUGLO:Gyorke, Czigany (2), Csapo (1), Szabo, Varnai (2), Torok, Letay (1), Ambrus, Kovacs, Pasztor (2), Meszaros, Sugar i Szakonyi.CN BARCELONA VISTA:Lorrio, Davie (1), Van den Burg, Salgado, Flores (3), Valera, Esteller (1), Montes, Delgado (2), Gomà (1), Marsal (1), Van Ijperen i Aguirre.PARCIALS:2-4, 3-1, 2-4 i 1-0.ÀRBITRES:Ivanovski i Fester.

La tornada del CN Barcelona a les competicions europees després de set anys ha començat amb bon peu. L’equip de Toni Esteller va segellar la fase classificatòria de la copa LEN disputada a la Nova Escullera amb un ajustada victòria contra el Zuglo hongarès (8-9), que li ha permès acabar com a primer de grup. La posada en escena va ser cenebista (0-3), però el conjunt magiar va reaccionar i abans del descans ja havia capgirat la situació. Un gol de Víctor Flores va restablir l’equilibri al final del segon quart. Després de la represa, la tercera diana de Flores, Pol Gomà, Adrià Delgado i Joel Esteller (7-9) van encarrilar la victòria. L’equip d’Esteller es va fer fort en defensa i el conjunt hongarès només va poder ajustar el resultat en l’últim minut.