Més esport

Nora Fernández, operada

Gimnàstica artística. La gimnasta del Salt GC se sotmet a una artroscòpia al canell dret i estarà entre sis i vuit setmanes de baixa, amb la qual cosa es perdrà el mundial de Doha

La gimnasta del Salt GC Nora Fernández va ser sotmesa a una artroscòpia del canell dret dimecres passat i estarà entre sis i vuit setmanes de baixa, amb la qual cosa queda descartada per al mundial de Doha, que es disputarà entre el 25 d’octubre i el 3 de novembre. La gimnasta catalana tenia una lesió al fibrocartílag triangular del canell dret que ja li va impedir competir a l’agost en l’europeu de Glasgow. Nora Fernández haurà de portar una canellera que li immobilitzarà la mà durant tres setmanes i després n’haurà de fer tres més de rehabilitació abans de començar el treball específic per a la gimnàstica.

D’altra banda, la seva companya del Salt GC Laura Bechdejú i el gimnasta de l’Egiba Manresa Thierno Diallo Boubacar continuen la cursa per figurar entre els escollits per al mundial de Doha, tot i que aquest cap de setmana van quedar fora de les finals de la copa del món de París. Bechdejú va ocupar el 14è lloc en la qualificació de l’exercici de terra (12,000) i no va poder guanyar-se una plaça entre les vuit finalistes, mentre que Diallo va ser 16è en cavall amb arcs (13,400), 23è en paral·leles (12,850) i 24è en terra (13,200).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)