Waterpolo

Tret de sortida

Inici de la lliga. La competició masculina comença aquest cap de setmana i la femenina, el següent, amb l’Atlètic Barceloneta i l’Astralpool CN Sabadell com a grans referents

La lliga de waterpolo, amb l’Atlètic Barceloneta com a aspirant a aconseguir el seu divuitè títol, comença aquest cap de setmana amb el format habitual en les últimes temporades. La competició femenina arrencarà el cap de setmana següent, amb el CN Sabadell com a gran referent. Les dues lligues tindran com a patrocinadors exclusius l’asseguradora Premaat. Ahir es va fer un acte de presentació a Madrid on també es va premiar els jugadors més destacats del curs passat. Entre les dones, el CN Sabadell va acaparar tots els premis: Bea Ortiz, com a jugadora més valuosa; Anni Espar, com a màxima golejadora, i Laura Ester, com a millor portera. En categoria masculina els guardons van ser més repartits: Alberto Barroso (Sant Andreu), el més valuós; Víctor Gutiérrez (Canoe), màxim golejador, i Dani López Pinedo (Barceloneta), el millor porter. Miguel de Toro (Mediterrani) i Sergi Cabanas (Sabadell) van rebre el premi Enrique Barba com a ambaixadors del waterpolo després que presenciessin plegats una tanda de penals entre els seus dos clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)