Waterpolo

En homenatge a Lluís Masberenguer

Waterpolo. La piscina del GEiEG serà l’escenari de la fase final de la copa Catalunya femenina i d’un partit masculí entre la selecció catalana i la gironina

La piscina del GEiEG es convertirà aquest cap de setmana en un dels epicentres del waterpolo català gràcies a la celebració de la fase final de la copa Catalunya femenina i a un partit amistós entre la selecció catalana i la gironina, en homenatge a Lluís Masberenguer, mort l’estiu del 2017 i tota una institució dels esports aquàtics a les comarques gironines.

En l’àmbit esportiu, l’Astralpool CN Sabadell és el gran favorit per aconseguir la desena copa Catalunya en onze edicions. El seu rival en les semifinals serà el CE Mediterrani, precisament el club que va inaugurar el palmarès el 2008. L’altra semifinal, entre el CN Mataró i el Sant Andreu, es preveu molt més igualada. En la jornada de diumenge també es disputarà un partit entre la selecció catalana, dirigida per Nani Guiu, i una de gironina, comandada per Ferran Plana.

Dissabte
17.30 h CN Sabadell-CE Mediterrani
19 h CN Mataró-CN Sant Andreu
Diumenge
10.30 h Partit pel tercer lloc
12 h Partit de seleccions
13.30 h Final copa Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)