Futbol sala

El Barça i el Benfica firmen taules al capdavant del grup (1-1)

Futbol sala. Els catalans i els portuguesos no passen de l’empat en el duel entre els dos millors equips del grup i dissabte es jugaran el lideratge en la darrera jornada de la Main Round de la Champions League

El Barça no ha pogut passar de l’empat en la segona jornada de la Main Round de la Champions League. Els blaugrana, poc inspirats en els metres finals, han firmat taules amb el Benfica, el gran rival en aquesta fase. El primer lloc del grup que, a priori garanteix uns rivals més assequibles en la propera fase, es decidirà en la darrera jornada.

El Benfica ha dominat en el primer temps. Els portuguesos, que en diverses ocasions han atacat amb cinc aprofitant la qualitat amb els peus del porter Diego Roncaglio, han posat a prova Juanjo, que ha respost amb seguretat. La primera, ha estat d’un Tolrà molt participatiu que es veia les cares amb el Barça per primera vegada després del seu agre comiat del club. Els blaugrana, incòmodes, no han aconseguit trenar jugades amb claredat i només el recurs de buscar Ferrão ha funcionat. Les ocasions més clares dels catalans han dut el segell del brasiler. Poc a poc, el Barça ha agafat el protagonisme, ha capgirat la tendència i ha disposat d’un parell d’ocasions –un u contra u de Roger i un xut de Boyis– que podrien haver desequilibrat el duel.

En la represa, el guió ha estat similar. El partit ha estat travat, ha tingut poques ocasions i els dos porters s’han lluit. Només dues fuetades espectaculars han desequilibrat el duel quan ja s’havia sobrepassat l’equador de la segona meitat: Fabio Cecilio ha engaltat una gran rematada des de la distància per a superar un Juanjo molt inspirat i Esquerdinha ha replicat amb un llançament de falta per fer el definitiu 1-1

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)