Més esport

El capital humà del GEiEG, més de 2.500 esportistes

Poliesportiu. El club presenta les 24 seccions de la temporada del centenari i reconeix els èxits esportius del 2018 en un acte multitudinari al pavelló Lluís Bachs

El pavelló Lluís Bachs va ser l’escenari ahir de l’acte institucional de presentació de les 24 seccions del GEiEG per a la temporada del centenari (2018/19). Les diferents seccions esportives i culturals apleguen més de 2.500 esportistes i aficionats a la cultura, la majoria de Girona i les comarques gironines. També es va fer el reconeixement als socis amb 50 anys d’antiguitat i als millors esportistes de l’entitat durant la temporada 2017/18.

El GEiEG va recuperar el 2016 l’acte de presentació institucional, que serveix des de llavors perquè el club demostri la força social que té, no només en l’esport gironí sinó també en la cultura. L’esdeveniment es va centrar ahir en la desfilada dels esportistes abans que el president, Francesc Cayuela, reconegués els socis que fan 50 anys d’antiguitat: Josep Maria Trull, Josep Trias, Josep Oller, Xavier Alfonso, Pere Quera, Josep Maria Fabré, Lluís Aguilar, Albert Flores, Miguel Núñez, Enric Dalmau, Antoni Manzanares, Valentí Giralt i Francesc Rico.

Entre els esportistes que van ser premiats pels seus èxits van destacar el campió d’Espanya Josué Canales (atletisme); els campions de Catalunya absoluts Moha Dembaka, Mountasser Baghdadi i Nasser Baghadadi (halterofília); la triple campiona de Catalunya i campiona d’Espanya júnior Meritxell Font i el campió d’Espanya aleví Lachlan Reed (natació); la subcampiona de Catalunya Judith Carmaniu (gimnàstica rítmica), i Judith Vélez, campiona d’Europa B amb la selecció espanyola de rugbi. Entre els equips, el més brillant de la temporada va ser el de bàsquet, tercer en el campionat català júnior.

A banda dels èxits esportius en un club completament amateur, el president va voler agrair el suport dels mecenes i els patrocinadors d’un club que aquest any celebrarà els 75 anys d’una de les seves seccions més rellevants, la d’handbol, i que ja prepara els actes del seu centenari, que tindran lloc el 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)