El Barça tomba còmodament el campió (35-27)

Handbol. Triomf clar de l’equip de Xavi Pascual, que seguirà en les primeres posicions del seu grup, sobre el Montpeller

El Barça ha tombat de manera clara el Montpeller (35-27) en el partit, corresponent a la quarta jornada de la lligueta de la Champions, que s’ha disputat aquesta tarda al Palau. Aquest resultat manté l’equip català en els primers llocs de la classificació del grup A, amb tres victòries i una derrota. El conjunt francès, per la seva banda, no aconsegueix sortir de la cua, amb quatre partits perduts i cap de guanyat. El Montpeller ha notat les absències d’alguns dels seus jugadors més importants, com Diego Simonet.

De seguida, després d’imposar un ritme frenètic, els jugadors de Xavi Pascual s’han posat per davant en el marcador, amb còmodes avantatges que, en el primer quart d’hora, han arribat a ser de sis gols. Ludovic Fàbregas no ha tingut miraments a l’hora de golejar els que han estat els seus companys. De fet, Nikola Portner, el porter suís del Montpeller, ha evitat que l’escletxa s’obrís de manera definitiva abans del descans. Amb tot, a la mitja part el marcador reflectia un clar 18-13.

Després del descans, el Barça ha tornat a posar la directa i s’ha distanciat de set gols (22-15 al minut 35 i 24-17 en el 40). En l’últim tram del partit, no hi ha hagut gaire història i el 35-27 final ha reflectit la diferència entre els dos equips.