El Terrassa haurà de remuntar quatre gols

Waterpolo. Els vallesans resisteixen durant els dos primers quarts, però es veuen superats clarament en la segona part pel Brescia

El CN Terrassa ha perdut per quatre gols de diferència (8-4) en el partit d’anada de la tercera fase de la Champions, a la piscina del Brescia. L’equip de Dídac Cobacho, però, ha començat molt bé el partit i, fins i tot, ha aconseguit un avantatge momentani d’1-2 durant el primer quart. De fet, els egarencs han arribat al descans amb un esperançador empat a tres gols. En la represa, però, la superioritat dels italians s’ha posat de manifest i el parcial de 3-0 amb què s’ha resolt el tercer quart ha estat concloent. Pietro Figlioli, màxim golejador del duel, Valentino Gallo i Christian Presciutti han signat els gols d’aquest tram decisiu. Els últims vuit minuts també han registrat un parcial favorable als locals (2-1).

El partit de tornada es jugarà dimecres que ve a l’Anella Olímpica de Terrassa. Als catalans els tocarà aixecar quatre gols de desavantatge.