Futbol sala

El Barça goleja i acaba segon la Main Round (7-3)

Futbol sala. Els blaugrana, que necessitaven un miracle per ser líders de grup, golegen l’amfitrió, el Halle Gooik, en la darrera jornada de la primera fase de la Champions League

El Barça Lassa ha acabat segon la Main Round de la Champions League. La golejada davant l’amfitrió, el Halle-Gooik, ha estat insuficient per assaltar el primer lloc de la taula. El Benfica, que ha atropellat (1-9) el Kremlin, acaba líder. La posada en escena del Barça ha estat molt bona i la segona rotació ha traduït el domini en gols. Esquerdinha ha fet dues dianes pràcticament seguides que han donat tranquil·litat als blaugrana. No ha entomat bé els cops el Halle-Gooik, que semblava una joguina en mans d’un Barça que ha eixamplat distàncies per via de Ferrão i el mateix Esquerdinha, que ha firmat un hat-trick en poc més de 12 minuts.

El conjunt blaugrana ha dominat un Halle-Gooik grogui els primers vint minuts gairebé a plaer però els belgues han aprofitat un error de Roger a darrera hora per a retallar distàncies.

En la represa, els locals han ofert millor imatge i han aconseguit situar-se a només un gol dels blaugrana. Grello i Patias, de falta i penal respectivament, han posat la por al cos al Barça. La reacció belga ha encès les alarmes a la banqueta blaugrana i els catalans han reaccionat bé: Aicardo, de falta, i Ferrão han acabat amb les expectatives dels belgues. Adolfo, robant una pilota quan el Halle Gooik jugava amb porter jugador, ha fet el 7-3 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)