Més esport

El CN Sabadell, campió als penals

Waterpolo. Aixeca la seva desena copa Catalunya a Girona contra un rival que li ha plantat cara

SABADELL 8 (12) ST. Andreu 8 (11)

ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Mati Ortiz, Anni Espar, Bea Ortiz (3), G. Farré, Miró, Cordobés, Maica Garcia (1), Forca (1), Pradós, Domènech (1), Leitón (2) i A. Farré.CN SANT ANDREU:Sánchez, Peña, Gual (2), Guiral (1), Morell (1), Ariño, Jackovic (1), Sleeking (1), Palacio, Keuning, Crespi (2), Aznar i Nieto.PARCIALS:3-1, 1-2, 1-2 i 3-3.ÀRBITRES:Ruiz i Bach.

El Sabadell ha aixecat a Girona la seva desena copa Catalunya de waterpolo però ha hagut de patir de valent contra el Sant Andreu, que ha forçat el llançament de penals per decidir el títol (12-11). Les vallesanes, encara sense Stephens, havien guanyat les nou edicions del torneig i, de fet, han encarat bé el partit amb un 3-1 de sortida amb golsde Bea Ortiz, Maica Garcia i Paula Leitón. A partir de llavors, les andreuenques s’han fet amb el control del partit i gol a gol s’han anat acostant en el marcador fins que Morell ha fet el 8-8 a dos minuts del final. En els penals Maica ha fet el gol definitiu de la victòria.

Abans del partit s’ha fet un homenatge a Lluís Masberenguer, exjugador, entrenador i federatiu del GEiEG amb un partit entre les seleccions de Catalunya i Girona (12-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)