Waterpolo

Masberenguer, en el cor

Waterpolo. El GEiEG i la federació catalana fan un homenatge multitudinari i emotiu al llegendari jugador, entrenador i cap de secció

La natació i el waterpolo català i gironí van fer ahir a Sant Ponç un sensacional homenatge a Lluís Masberenguer, un dels esportistes, tècnics i federatius més rellevants de la història recent dels esports d’aigua a Catalunya. La gran passió del grupista sempre havia estat el waterpolo, on havia estat una de les grans figures del GEiEG als anys noranta jugant en la posició de boia, i l’esforç del club i la federació per fer un honor al seu llegat va ser encomiable i va tenir un èxit multitudinari.

La piscina de Sant Ponç, amb graderies supletòries, va viure, de fet, una jornada històrica. Els que van arribar tard ho van haver de veure drets. Per primer cop, a més, la selecció catalana es va reunir per jugar un partit a les instal·lacions del GEiEG i ho va fer per enfrontar-se a la selecció gironina, liderada per l’internacional Blai Mallarach. En la selecció nacional, amb Marc Prat de capità, va destacar la presència de Dani López Pinedo (Barceloneta), considerat el millor porter d’Europa. Catalunya, entrenada per un altre històric entrenador, el múltiple campió d’Europa Nani Guiu, es va acabar imposant 7-12.

L’acte més emotiu, amb tot, va ser el reconeixement que es va fer a la família de Masberenguer. El GEiEG va lliurar a la seva dona una placa en reconeixement a una trajectòria que inclou la faceta de cap de secció i de delegat i directiu de la federació catalana. El jugador ja havia rebut un homenatge en la gala de la federació catalana, però l’acte d’ahir serà difícil d’oblidar per als seus amics.

Les jugadores del GEiEG que Masberenguer va entrenar del 2002 al 2010 i que va portar fins a la divisió d’honor van fer un recull amb missatges que van lliurar a la dona i als dos fills del seu extècnic. El president del GEiEG, Francesc Cayuela, va agrair en el seu discurs la federació catalana per unir aquest homenatge amb la celebració de la copa Catalunya femenina durant tot el cap de setmana, fet que va permetre veure a la piscina pràcticament totes les jugadores de la selecció espanyola, una de les més poderoses del món.

UNANIMITAT

Els presidents del CN Olot i el CN Banyoles també van participar en l’homenatge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)