El Barça guanya còmodament a Benidorm (22-33)

Handbol. Els de Xavi Pascual han tingut un inici dubitatiu però han imposat un alt ritme en el tram final de la primera part i han trencat el partit abans del descans

Victòria plàcida del Barça Lassa per 22-33 a la pista del Benidorm en una nova jornada de la l’ASOBAL. El Barça ha començat dubitatiu i no aconseguia plasmar la seva superioritat, però amb les primeres rotacions, es de Xavi Pascual han posat una marxa més i començar a anar-se’n en el marcador, arribant al descans amb un clar 12-19. El Benidorm ha patit molt el contraatac blaugrana, amb un Aitor Ariño molt inspirat que ha permès trencar el partit.

En la represa, les coses no han canviat, i els blaugrana han mantingut el ritme elevat, impossible d’aguantar per a un Benidorm que ha fet el possible perquè la diferència fos la mínima. El Barça, però, no fallava i ha arribat als deu gols d’avantatge en el minut 38. Amb el pas dels minuts, els blaugrana han sabut mantenir la diferència, que ha acabat sent d’11 gols.