Waterpolo

El CN Terrassa diu adeu a la Champions per la porta gran

Waterpolo. Supera el Brescia amb un contraatac de Sergi Mora a 4 segons per al final, però no pot remuntar els 4 gols de desavantatge de l’anada

cn terrassa 9 an brescia 8

CN TERRASSA:I. Aguilar, Sanahuja (4), Mora (1), Alarcón (1), O. Aguilar, De la Fuente, Sánchez (1), Salvador, Barroso (1), Gallego, Rodríguez, Pericas (1) i Segura.AN BRESCIA:Del Lungo, Garozzo, C. Presciutti (2), Figlioli, Gallo (1 p.), Rizzo (2), Muslim (1), Nora, N. Presciutti (1), Bertoli, Janovic (1), Vukcevic i Morretti.PARCIALS:3-3, 3-3, 0-2 i 3-0.ÀRBITRES:Achladiotis i Voevodin.

El CN Terrassa es va acomiadar de la lliga de campions per la porta gran i havent arribat més lluny que mai. Un gol de contraatac de Sergi Mora a 4 segons per al final va segellar una victòria de prestigi del conjunt terrassenc contra el Brescia, que va fer bons els 4 gols de renda del partit d’anada (8-4) i serà l’equip que accedirà a la lligueta de grups de la màxima competició continental. El conjunt de Dídac Cobacho, que jugava per primer cop en la seva història la tercera fase de la lliga de campions, tampoc se’n va anar amb les mans buides i a partir d’ara dirigirà el seu rumb europeu cap als quarts de final de la copa LEN.

El Brescia va demostrar la seva qualitat i va portar la iniciativa durant bona part del partit. L’equip transalpí se sentia còmode a la piscina de l’Anella Olímpica i va aprofitar alguna badada defensiva dels locals per apuntar-se un primer parcial d’1-3. Pericas havia anotat des de la boia, i Fran Sánchez, amb una precisa vaselina, i Alberto Barroso, amb una fuetada marca de la casa, restablien l’equilibri. Els boies del Brescia, amb gols o forçant exclusions, feien estralls en la defensa rival, però el CN Terrassa va saber aprofitar les jugades de superioritat i per primer cop s’avançava en el resultat gràcies a la segona diana del jove de 17 anys Bernat Sanahuja (6-5). El parcial en el descans va ser de 6-6 després d’un gol de Valerio Rizzo.

Després de la represa, el ritme es va alentir, però el mateix Rizzo i un discutible gol de penal de Gallo en l’últim instant del tercer quart (6-8) suposava una autèntica galleda d’aigua freda per a l’entregada afició local. L’eliminatòria ja estava perduda, però el desvergonyiment de Sanahuja, que va ser capaç de clavar 4 gols a l’internacional Marco del Lungo, va tornar a convertir l’Anella Olímpica en una olla de pressió. El Brescia tenia l’última possessió, però no la va aprofitar i el gol final de Mora es va celebrar gairebé com si s’hagués obtingut el bitllet per a la lligueta de grups.

Enfrontaments
Vouliagmeni-Telekom Budapest 7-12 (10-4 anada)
Jadran Carine-Jadran Split 6-6 (11-9 anada)
Sport Management-Estrasburg 16-6 (4-10 anada)
CN Terrassa-AN Brescia 9-8 (8-4 anada)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)