Waterpolo

El CN Barcelona vol apujar el llistó europeu a Siracusa

Waterpolo. Amb l’OSC Budapest com a gran favorit, l’equip cenebista intentarà aconseguir una de les dues places que donen accés als quarts de final de la copa LEN

L’expedició del CN Barcelona Vista ha partit cap a Siracusa amb el propòsit d’elevar el llistó en la seva tornada a les competicions europees després de set anys d’absència. “El nostre objectiu bàsic era superar la primera fase de la copa LEN i poder gaudir de dues fases. Això ja s’ha complert. Ara, intentarem accedir als quarts de final i sinó ens en tornarem cap a casa satisfets que el club ens hagi donat l’oportunitat de tenir aquesta experiència”, ha comentat aquesta setmana el tècnic Toni Esteller en declaracions a Betevé. El CN Barcelona debutarà avui contra l’Ortigia (20h), l’equip amfitrió, demà jugarà contra l’OSC Budapest (18 h), el gran favorit en tots els pronòstics, i tancarà la lligueta diumenge contra el Mornar Split (10 h). Els dos primers classificats accediran als quarts de final.

L’Ortigia d’Albert Español

El CN Barcelona es trobarà avui amb un vell conegut i rival en infinitat d’ocasions en les files de l’Atlètic Barceloneta, l’internacional Albert Español, que després de la seva experiència amb la selecció xinesa vol recuperar el seu màxim nivell en una de les lligues més competitives d’Europa. “Personalment, el fet de jugar contra el CN Barcelona serà especial perquè, a més d’haver disputat molts de derbis amb el Barceloneta, hi tinc bons amics, com en Joel Esteller, l’Adrià Delgado i el Joshua Montpeat”, destaca. L’exjugador mariner és el fitxatge estel·lar de l’Ortigia, un club que ha anat elevant el seu nivell en les darrers temporades i que el curs passat va perdre en la pugna pel tercer i quart lloc de la lliga italiana en la tanda de penals. “El fet de jugar en una lliga tan competitiva com la italiana i de tenir l’oportunitat de tornar a les competicions europees és el que em va decidir a venir cap aquí”, admet Español, que no va arribar a cap entesa per retornar a l’Atlètic Barceloneta.

Pel que fa al grup de la copa LEN, Español veu l’OSC Budapest com el gran favorit. “L’OSC és un equip clarament superior a la resta i hauria de guanyar els tres partits sense gaire dificultats. És un equip de Champions i és el màxim candidat no només a quedar primer de grup sinó per guanyar la copa LEN.” El jugador barceloní considera que la resta d’equips estan més igualats, tot i que l’Ortigia té l’avantatge de jugar a casa i a més en una piscina descoberta, fet que pot condicionar la resta de rivals. Pel que fa al CN Barcelona, comenta: “S’han reforçat bé respecte de l’any passat. Miren de fer un pas endavant i penso que en la lliga estaran més amunt, a un nivell similar al del Sabadell i el Terrassa.”

Avui
Mornar Split-OSC Budapest 18.30 h
CN Barcelona-CC Ortigia 20 h
Demà
OSC Budapest-CN Barcelona 18 h
CC Ortigia-Mornar Split 19.30 h
Diumenge
CN Barcelona-Mornar Split 10 h
CC Ortigia-OSC Budapest 11.30 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)