Futbol sala

El Barça ja coneix els rivals en la fase elit del Palau

Futbol sala. El conjunt blaugrana es jugarà la plaça per a la final a quatre de la Champions amb l’Ugra, l’Ekonomac i el Rekord

El Barça es jugarà un lloc per a la final four de la UEFA Futsal Champions League amb el Gazprom Ugra rus, l’Ekonomac serbi i el Futsal Rekord polonès. Els blaugrana, d’aquesta manera eviten un hipotètic emparellament amb el Movistar Inter en la darrera fase abans de la final a quatre de la màxima competició continental. La fase elit es disputarà al Palau Blaugrana del 14 al 18 de novembre. “És un grup complicat. Sobretot, pel Gazprom i l’Ekonomac perquè són dos equips importants a Europa. Però, juguem a casa i això ens donarà l’empenta necessària”, comenta Andreu Plaza. En els precedents immediats, el Barça va golejar el Futsal Rekord en dos amistosos de la darrera pretemporada i va superar per la mínima l’Ekonomac (3-2) en la fase elit de la temporada passada. Amb el Gazprom, campió d’Europa l’any 2016 a Guadalajara i davant l’Inter, mai s’han vist les cares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)