Tennis

Bolsova, a semifinals

Tennis. L’empordanesa derrota Cabeza-Candela (2-6, 6-0 i 7-6) i buscarà un lloc per a la final contra la romanesa Fetecau

Aliona Bolsova jugarà les semifinals de l’ITF de Riba-roja de Túria després d’imposar-se ahir contra Estrella Cabeza-Candela. La palafrugellenca, segona cap de sèrie, va perdre el primer set, però va remuntar en els dos següents i va guanyar el partit en el joc de desempat de l’última mànega (2-6, 6-0 i 7-6). La seva propera rival serà la romanesa provinent de la fase prèvia Irina Fetecau. Si la derrota, l’empordanesa disputarà la seva segona final consecutiva. Bolsova també jugarà la final del quadre de dobles amb la grega Despina Papamichail. Ahir van derrotar Guiomar Maristany i Isabelle Wallace (6-2 i 6-3). A l’altre costat de la pista hi haurà la jugadora de Blanes Marina Bassols, que va derrotar amb la valenciana Àngela Fita la parella formada per la russa Anastasia Komardina i la romanesa Andrea Mitu (6-2 i 6-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)