El Barça encadena la quarta victòria de la Champions a Brest

Handbol. Després d’una primera meitat equilibrada (14-15), l’equip blaugrana ha sorprès el seu rival amb atacs amb set jugadors (21-29)

El Barça Lassa ha segellat la quarta victòria consecutiva a la lliga de campions a la pista del Meshkov Brest bielorús (21-29) i se situa momentàniament com a líder de grup empatat a punts amb el Vardar, que demà (17 h) juga a la pista del Kielce.

La primera meitat ha estat equilibrada, amb diferents alternatives, tot i que el conjunt blaugrana ha portat majoritàriament el ritme de joc (14-15). En la segona part i després d’un intercanvi de cops inicial, el Barça ha sorprès el seu rival amb atacs amb set jugadors, i amb Mem i Aleix Gómez, com a principals referents ofensius –5 gols cadascun– ha pres el comandament del partit fins a obtenir una màxima diferència de 8 gols (21-29).

L’expedició del Barça dorm avui a Varsòvia i des d’allí es desplaçarà demà a Doha, on a partir de dimarts i fins divendres disputarà la Super Globe.