Waterpolo

El CN Barcelona Vista, sense possibilitats

Waterpolo. Els barcelonins, que ja no poden accedir als quarts de final, perden contra l’OSC Budapest i es jugaran el tercer lloc contra el Mornar Split

osc budapest 13 cn barcelona 6

OSC BUDAPEST:Mitrovic; Brguljan, Manhercz, Randelovic (3), Salamon (2), Kovacs, Seman (1), Toth, Erdlyi (3), Burian (1), Bundschuh (1), Harai (2) i Levai.CN BARCELONA VISTA:Lorrio; Davie (1), Aznar, Ferrer, Flores (3), Valera, Esteller, Montes, Delgado (1), Gomà, Marsal (1), Van Ijperen i Aguirre.PARCIALS:4-0, 3-3, 4-2 I 2-1.ÀRBITRES:Duraskovic i Haentschel.COMENTARI:El mal temps va provocar que el partit que s’havia de disputar a la piscina descoberta de Siracusa s’hagués de traslladar a una de coberta, a Catània.

El CN Barcelona Vista va perdre clarament contra l’OSC Budapest, el gran favorit del grup, i ja no té cap possibilitat d’accedir als quarts de final de la copa LEN. L’equip hongarès va deixar les coses clares des de bon començament. Va marcar diferències des del primer parcial (4-0) i després les va saber gestionar i ampliar fins al final. Adrià Delgado va posar fi a la sequera cenebista, però l’OSC Budapest, amb un inspirat Erdelyi, aprofitava totes les jugades de superioritat i ampliava l’avantatge fins al 7-1. Abans del descans, Flores i Davie retallaven diferències. El mateix Flores ajustava el resultat en el tercer quart (7-4), però el conjunt magiar ja no va fer cap més concessió i va sentenciar el duel amb un concloent parcial de 4-0 (11-4).

El CN Barcelona es jugarà la tercera plaça del grup contra el Mornar Split, que ahir no va poder contra l’Ortigia (10-9) d’un estel·lar Albert Español, autor de sis gols, l’últim, decisiu, a quatre segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)