Desperten tard i ho paguen car

1a estatal. El Sarrià frega la remuntada en un gran final, però es queda sense temps

SARRIÀ 26 LA ROCA 27

UE SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (5), Fina, Pere Arnau (1), Ballester (1), Esain, Tserno (1), Mariscal (5), Rovira (1), Torres (1), Teixidor (8), Fuster (2), Mascaró i Vicente (1).AVANNUBO BM LA ROCA:Catafal, Sánchez (5), Puig (5), Pérez (3), Maurici (1), Ferrer (2), Casas (2), Lluís (1), González, Manzano (4), Mainar (1), Guilem Castillo, Morales (3), Gesa, Blanco i Oscar Castillo.PARCIALS:1-2, 3-3, 4-7, 6-10, 8-12, 9-15; 11-16, 14-18, 15-19, 18-22, 19-24, 26,27.ÀRBITRES:Albert Pérez i Daniel Toro. Exclusions de Teixidor, del Sarrià, i de Catafal, Bosch, Lluís i Morales, del BM La Roca.

El Sarrià va perdre la imbatibilitat a casa aquesta temporada contra la Roca en el dia de la presentació del club. L’equip visitant va ser superior en gran part dels minuts de l’enfrontament. La gran aportació ofensiva de Mariscal i Teixidor en la primera meitat no va ser suficient per anivellar les forces, ja que els visitants es van mostrar intractables en defensa i efectius en atac. El Sarrià va perdre moltes pilotes que van acabar en contraatac de la Roca i va fallar llançaments clars. Als locals els va costar molt entrar en el partit i van arribar al descans amb un desavantatge gairebé insalvable de sis gols. Una llosa que semblava massa gran per a una segona meitat en què els de Pere Coll havien de reaccionar ràpid si volien tenir possibilitats de competir. Aquesta reacció va arribar pas a pas, però els homes de Coll no hi van ser a temps, ja que van escurçar distàncies fins a un gol a tan sols trenta segons del final.