Ciclisme

Localitzen el director de l’equip ciclista Trek, desaparegut a Girona

Ciclisme. La seva dona ha donat l’alerta després que sortís al matí per la zona de la GI-660 entre la Bisbal i Calonge i no hagués tornat. Un helicòpter l’ha trobat, inconscient

Les alarmes s’han encès en el món del ciclisme per la desaparició d’Steven de Jongh. El director de l’equip ciclista Trek ha sortit al matí amb bicicleta a quarts d’onze i no ha tornat. La seva muller, Renee Meijer, ha emprat les xarxes per donar la veu d’alarma i demanar ajuda, apuntant que l’última senyal de l’aplicació de GPS Strava ha estat a la GI-660 de la Bisbal a Calonge, a prop de Sant Pol. La zona de La Ganga atrau els ciclistes. En el moment de la desaparició, anava equipat amb l’uniforme de Trek. De Jongh va ser ciclista professional i després ha estat director esportiu també del Team Sky Team Sky i del Saxo-Tinkoff.

La incertesa ha acabat a la tarda quan la dona de De Jongh ha informat que un helicòpter l’ha trobat, inconscient però amb vida. Fa uns minuts l’equip Trek ha emès un comunicat explicant que el seu director pateix una commoció cerebral greu, si bé sense cap os trencat malgrat es queixava de dolor a tot arreu. “Les condicions de l’accident encara són poc clares”, ha admès Trek.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)