Futbol sala

El Barça torna al camí del triomf amb orgull (2-3)

Futbol sala. Els blaugrana superen el Llevant tot i un primer temps molt fluix en què s’han situat 2-0

El Barça ha estat doctor Jekyll i míster Hyde avui a València. El conjunt blaugrana ha ensenyat una versió molt fluixa en la primera part però ha rectificat en el segon temps, ha aixecat un 2-0 en contra i ha sumat tres punts que el situen líder de la primera divisió. En el duel ajornat per la disputa de la Main Round de la Champions League, el Barça ha tornat al camí del triomf després de caure divendres passat al Palau.

Els blaugrana no s’han sentit còmodes sobre la pista en cap moment del primer temps. La pressió alta dels valencians posava molts problemes a un Barça que era incapaç de teixir combinacions de mèrit més enllà del mig camp. A mesura que han passat els minuts, el Llevant s’ha cregut les seves possibilitats i ha materialitzat el domini amb l’1-0, obra de Javi Sena, que ha superat Juanjo per sota les cames amb un xut ras.

El gol ha confirmat les sensacions, els valencians s’han omplert d’arguments i han estat capaços d’ampliar les distàncies. Adri Ortego ha desviat un xut de Javi Sena i els valencians han fet el segon. No ha estat el darrer ensurt per al Barça que ha vist com el conjunt local estavellava una pilota al travesser i errava un doble penal.

En la represa, el Barça ha ofert una altra cara. Míster Hyde. Només en un minut, els blaugrana ja han generat més ocasions que en el primer temps. També ha tingut les seves opcions el Llevant que s’ha anat desfent a mesura que passaven els minuts. Per falta de físic però també per la millora de prestacions blaugrana. Prieto, sota els pals de la porteria valenciana, ha ofert una gran actuació però no ha pogut aturar el 2-1, obra de Ferrao, que ha necessitat dues rematades per a superar el porter local. Més punteria ha tingut Adolfo, que ha fet el 2-2 amb un gran llançament. El Barça ha insistit i ha trobat el premi en un error garrafal en la sortida de pilota que ha aprofitat Sergio Lozano, molt llest, per a fer el 2-3 definitiu.

A les acaballes, els valencians han posat a prova Juanjo jugant de cinc però el porter murcià ha respost molt bé i el Barça ha sumat els tres punts.