El Barça Lassa guanya la Super Globe, el seu tercer títol de la temporada

Handbol. Els blaugrana han derrotat per 24-29 el Füchse alemany en la final del mundial de clubs gràcies a una gran segona meitat en la que han fet un parcial de 0-7 per trencar el partit

El Barça Lassa ha guanyat la Super Globe i ha sumat el seu tercer títol de la temporada, després de les supercopes catalana i espanyola. Els blaugrana han defensat amb èxit el títol que van aconseguir la campanya passada en aquest mundial de clubs i ja en tenen quatre en el seu palmarès. En la final han derrotat per 24-29 al Füchse Berlín alemany en un partit molt anivellat fins els primers minuts de la segona meitat. Al descans s’ha arribat amb un 12-13 pel Barça. En la represa i després del 15-15, els blaugrana han estan insuperables en defensa, amb un porter Möller molt inspirat. Això ha fet possible jugar ràpid en atac i han culminat amb encert els contraatacs. Amb un parcial de 0-7 el Barça s’ha situat amb un 15-22 i després han controlat el partit fins aconseguir la victòria i el títol.