Handbol

Karabatic es perd el mundial

Handbol. El francès estarà entre quatre i sis mesos de baixa després de ser operat d’una lesió crònica al peu esquerre i no podrà jugar el mundial al gener, on França defensa títol

Nikola Karabatic, un dels millors jugadors del món, es perdrà el mundial d’handbol que es disputarà a Alemanya i Dinamarca el proper mes de gener. El francès estarà de baixa entre quatre i sis mesos després de decidir passar pel quirofan per posar punt i final a una lesió que arrossega des de l mundial de França del 2017 i que, assegura, va poder controlar durant la temporada passada “amb més o menys dolor” però que en aquest inici de temporada ja no l’ha deixat competir al màxim. “Pensava que amb el descans de les vacances el dolor podria calmar-se, però no ha estat així”, ha afirmat Karabatic, que ha admès que el dolor li ha impedit gaudir a la pista durant els últims mesos.

El jugador del Paris Saint-Germain, de 34 anys, ha assegurat que espera recuperar-se per “estar físicament en forma pel final” de la seva carrera esportiva, tot i que Karabatic no ha posat data a la seva retirada. El francès, que va jugar al Barça del 2013 al 2015, es perdrà la seva primera gran cita amb França, amb qui ha aconseguit quatre mundials, tres europeus i dos ors olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)