Futbol sala

Victòria de l’Industrias Santa Coloma contra l’Antequera (5-3)

Futbol sala. Els colomencs han sentenciat el matx amb un 5-0 en la primera part però han patit en un mal segon temps

Victòria de l’Industrias Santa Coloma contra l’Antequera (5-3) en la sisena jornada de la lliga de futbol sala. Els colomencs han sentenciat el matx en una gran primera part i han arribat al descans amb un contundent 5-0, gràcies a dos gols de Ximbinha, un de Cardona i un altre de Verdejo. El bon resultat aconseguit, però, ha fet que l’Industras Santa Coloma s’hagi pres la segona part amb menys intensitat, fet que ha permès a l’Antequera posar la por al cos. Miguel ha fet el primer per als andalusos i una desafortunada acció de Ximbinha, que s’ha marcat un gol el pròpia porteria, ha donat ales als visitants, que han retallat distàncies amb una diana de Fernando Torres. Els colomencs, però, han pogut mantenir el triomf i seguir mirant cap a dalt a la classificació.