Ambició sense premi

Handbol. El Bordils fa un bon partit a la pista del Ciudad Real, es posa dos gols amunt a set minuts del final però les exclusions i les pèrdues afavoreixen la remuntada de l’equip local

CIUDAD REAL 24 BORDILS 22

ALARCOS CIUDAD REAL:Rodríguez (1), Beret (5), Sario, Gómez (3), Mubreras, Almansa (1), Urain (1), Ariel (5), Serrano, Revuelta, Candeleda, Negrete (2), Parker (6), Plaza, Curtis i Navajas.HANDBOL BORDILS:González, Pep Reixach, Márquez (4), Palahí (5), Vilanova (1), Canyigueral (1), Oliver (1), Moreno (3), Montes, Ferrer (7), Comas, Bañeras, Pou, Fornés.PARCIALS:3-2, 4-3, 5-5, 6-8, 8-9, 10-9; 11-11, 14-12, 16-16, 18-19, 20-21 i 24-22.ÀRBITRES:Fernández i Rodríguez.

La propera (28-10-18)

Bordils-Zamora; Palma del Río-Viveros Herol; Villa de Aranda-Amenabar; Antequera-Barça B Lassa; Santoña-Acanor; St. Martí-Adrianenc-Torrelavega; Port Sagunt-Agustinos; Cisne-Ciudad Real.

El Bordils va encaixar la tercera derrota de la temporada tot i la competitivitat que va mostrar durant més de cinquanta minuts a la pista d’un dels rivals més forts de la categoria. L’equip de Sergi Catarain dominava de dos gols (19-21) en el minut 53, però les exclusions i les pèrdues de la pilota li van passar factura i els locals van acabar remuntant.

Amb defensa 5-1 en comptes de l’habitual 6-0, el Bordils va aconseguir mantenir a ratlla el Ciudad Real. També va saber imposar un ritme lent, amb l’objectiu d’arribar al final del partit més descansat per compensar la falta d’efectius del primer equip –nou jugadors, un dels quals, Jairo, tocat físicament–. L’estratègia li va sortir bé, i el Bordils, jugant a un marcador curt, va evitar que el Ciudad Real controlés el partit. De fet, els blanc-i-verds dominaven de tres gols en el minut 18 (5-8), tot i que el rival va reaccionar abans del descans i va remuntar. Dos gols consecutius de Vitoriano deixaven el marcador amb un mínim avantatge per al Ciudad Real (10-9).

Els locals van mantenir el domini en la represa. El porter Roberto assolia el primer avantatge de dos amb gol de camp a camp (14-12, 40’), però el Bordils no es va enfonsar. Uri i Palahí recuperaven el domini per al Bordils en dues jugades seguides (18-19, 49’). Amb els últims deu minuts estrenats, el Bordils va aprofitar l’exclusió de Curtis per marcar per mitjà d’Uri Márquez, en una bona combinació amb Palahí, i Esteve Ferrer, que va ser el màxim golejador del partit (set gols), i situar-se dos amunt (19-21). El partit se li posava de cara al Bordils, però una inoportuna exclusió d’Uri va deixar els blanc-i-verds en inferioritat numèrica. I ho va pagar molt car. Cata va optar per atacar sense porter, però el Ciudad Real ho va aprofitar per marcar dos cops a porteria buida i posar-se 22-21 (57’). Fornés també va rebre una exclusió de dos minuts i els locals, amb l’ajut de les pèrdues del Bordils, van completar un parcial de 5-0 en sis minuts (24-21, 59’). Ferrer va fer un últim gol infructuós per a un Bordils que va jugar més de cinquanta minuts a molt bon nivell i a qui encara se li resisteix la victòria a fora. Dissabte que ve rebrà el Zamora al Blanc i Verd.

LES REACCIONS

En les condicions en què hem viatjat, amb només nou jugadors de plata, hem d’estar satisfets
Sergi Catarain
Hem fet 56 minuts excel·lents. Estic content amb el treball defensiu de l’equip. Hem d’estar orgullosos d’haver plantat cara