Handbol

Sense aturador

Handbol. El Barça goleja el Sinfín en l’Asobal 48 hores després d’haver assolit el títol de la Super Globe a Doha

BARÇA LASSA 43 SINFÍN 19

FC BARCELONA LASSA:Gonzalo; Entrerríos (1), Sorhaindo (1), Ariño (4), Aleix Gómez (6), Petrus (1), Mem (2) –set inicial–; Möller (p.s.), Mortensen (6, 2 p.), Tomàs (7), Andersson (6), N’Guessan (3), Syprzak (2), Dolenec (1), Pálmarsson (1) i Fàbregas (2).DS BLENIO SINFÍN:Muñiz, Torriko (3), Postigo, Sola (1), Silva (4), J.M. Herrero (5), Valles (3) –set inicial–; Vilamarín, Valverde (2), N. Herrero, A. Pla, Lastra, L. Pla (1), Basualdo, Salvarrey i Dimitrievski.PARCIALS:2-0, 6-2, 9-4, 12-4, 16-6, 20-8; 24-10, 27-10, 31-13, 34-16, 38-16 i 43-19.ÀRBITRES:Fernández Molina i Murillo Castro. Exclusions: Sola (32’), per part del Sinfín.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors.

Si algú pensava que el Barça es limitaria a complir el tràmit de la lliga Asobal 48 hores després d’haver conquerit el mundial de clubs a Doha, s’equivocava. La fam competitiva i el compromís de la plantilla de Xavi Pascual es van tornar a evidenciar ahir amb una victòria sense pal·liatius contra el Sinfín de Santander. El conjunt blaugrana va refermar el lideratge amb set victòries en set jornades i, per cinquè cop en aquest campionat, ho va fer amb més de 40 gols.

Abans del partit, la plantilla va oferir els tres títols que ja ha aconseguit aquest curs –supercopa de Catalunya, supercopa d’Espanya i Super Globe–, però amb la pilota en joc el Barça ja no va tenir miraments i va anar ràpidament per feina. Gonzalo Pérez de Vargas va deixar clar que seria un dia complicat per al rival, i els extrems de l’equip es van començar a fer veure a còpia de contraatacs. El Sinfín va necessitar gairebé 7 minuts per fer el seu primer gol, mentre que el Barça, liderat per Lasse Andersson des de la línia exterior, ja havia posat la directa en una primera meitat que ja va deixar el partit sentenciat (20-8).

Després de la represa, Gonzalo encara es va fer més gran sota els pals –acabaria el partit amb 22 aturades i un 53% d’encert– i el Barça va continuar amb la seva velocitat de creuer. Tots els jugadors de camp van anotar, però en aquest sentit van destacar els set gols del capità, Víctor Tomàs, i els sis de Casper Mortensen, Lasse Andersson i Aleix Gómez. El Barça ja no jugarà fins al dimecres 31 d’octubre, a Guadalajara, però la majoria de jugadors tenen compromisos internacionals amb les seleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)