Handbol

La tercera victòria passa per casa

Handbol. El Bordils rep el Zamora després de dues jornades amb derrota a fora amb el triomf com a objectiu

El Bordils torna avui al Blanc-i-verd (20 h) després de dos desplaçaments consecutius que van acabar amb derrota: contra el Palma del Río (28-25) i el Ciudad Real (24-22). L’objectiu serà recuperar la tònica guanyadora i sumar els dos punts contra el Zamora, en una visita que tornarà Dalmau Huix al Blanc-i-verd. L’exjugador del Bordils és el segon màxim golejador del seu equip (22 gols en cinc partits) i una de les seves peces fonamentals en la primera línia. “El Zamora fa molts anys que té el mateix bloc de jugadors, té els automatismes fets i molta qualitat individual. Té bons finalitzadors als extrems i una primera línia correcta, amb en Dalmau, que està en un moment molt bo”, explica l’entrenador del Bordils, que assenyala el central Octavio Magadán com el rival a tenir més controlat: “Segurament és el millor central de la categoria. En qualsevol moment et pot desequilibrar el partit.”

La fórmula per guanyar el partit és, per Catarain, l’habitual en un equip com el Bordils: “Defensar i córrer.” “Serà complicat perquè ells tenen una defensa molt dura, però tenim l’avantatge que juguem a casa i que disposarem de l’arma més important, que és el nostre públic.” El Bordils, que recupera Marc Prat però té el dubte de Sergi Mach, ha guanyat els seus dos compromisos a casa aquesta temporada, contra el Santoña (35-25) i el Villa de Aranda (27-25). Ocupa el novè lloc de la divisió d’honor de plata amb dos punts.

El Sarrià, també a casa

En la primera estatal, el Sarrià rebrà la visita del Sant Esteve de Palautordera (18.30 h), un equip que no ha guanyat cap partit en les cinc primeres jornades. L’equip de Pere Coll té un balanç de tres victòries i dues derrotes i és el cinquè classificat.

EL PROTAGONISTA

Serà complicat perquè ells tenen una defensa molt dura, però tenim l’avantatge que juguem a casa
Sergi Catarain
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)