Rugbi

El Barça guanya i és manté tercer

Rugbi. Va dominar des de l’inici i es va imposar al camp de l’Independiente

INDEPENDIE. 24 BARÇA 32

INDEPENDIENTE:Domínguez, Martín (10), Medina. Williams, Mora, Olmedo (10), Soria, Moreno, Cornejo, M.E. García (4), Palmieri, Verschae, Mañero, V. Sánchez i Poet. També van jugar D. González, Barros i Zabalegui.BARÇA:Miniño, M.I. Garcia (5), Pacheco, Borghi, Zas, Bougeard, Magre, Mirabet, Hardoy (5), Guemes (2), Valarde (5), Avalos (10), Granell (5), Ubaldo i Kovalenko. També van jugar Muñiz, Molinari, Selva, Gómez i Alegria.MARCADOR:0-7, 0-12, 5-12 (descans); 5-15, 10-15, 10-18, 10-25, 17-25, 17-32, 24-32.ÀRBITRE:Iñigo Atorrasagasti.COMENTARI:El FC Barcelona va guanyar al camp de l’Aldro Energía Independient de Santander i es manté en la tercera posició de la divisió d’honor. El conjunt blaugrana va dominar des de l’inici i, a banda dels quatre punts per la victòria, en va sumar un altre de bonificació en atac per haver anotat quatre assajos. Dues marques en la primera meitat, de què una transformada, van donar avantatge als blaugrana (0-12) i es va arribar al descans amb un 5-12. En la segona part, el Barça es va mantenir per davant gràcies a dos cops de càstig i, en el minut seixanta i gràcies a un nou assaig transformat, va aconseguir quinze punts de diferència (10-25). L’Independiente es va tornar a apropar en el resultat, però els blaugrana van respondre i l’assaig i la transformació final del conjunt local en el minut vuitanta només van servir per ajustar una mica el resultat final. Rodrigo Avalos va anotar deu punts pel Barça, dos cops de càstig i dues transformacions.