Tennis

Pruna denuncia el desmantellament

Tennis. L’exdelegat a Girona critica la federació pel tancament de les delegacions, en una carta als clubs

L’exdelegat de la Federació Catalana de Tennis a Girona, Joan Pruna, denuncia en una carta adreçada a tots els clubs gironins el tancament de les delegacions consumat per la junta del president Jordi Tamayo. Pruna i el seu equip van presentar la renúncia en bloc el juny passat, tot just un any després d’haver arribat al càrrec, per culpa de les profundes desavinences amb la federació quant a la gestió de les delegacions. Un gest repetit poc després per la delegació de Tarragona. En una assemblea efectuada el novembre del 2017 els clubs van aconseguir aturar la supressió de les delegacions, però la setmana passada finalment es va fer efectiu el seu desmantellament, tal com va informar aquest diari. “Sempre se’m va dir que les delegacions no es tancarien, i s’ha pogut comprovar com, de nou, no ens deien la veritat. Es deixa gent molt vàlida al carrer [...] i es deixa els clubs sense una de les eines que més acceptació tenien”, explica Pruna en la seva carta. “No hauria pensat mai que es liquidarien les delegacions, i que ho fessin d’aquesta manera tan dràstica, premeditada i sense preavís”, hi afegeix.

Pruna també critica que la liquidació de les delegacions s’hagi comunicat coincidint amb la convocatòria, “des de serveis centrals”, de la Diada del Tennis Gironí (2 de desembre), un esdeveniment que “van impedir tirar endavant aquest mateix any”. “Com es pot organitzar una diada en el moment en què s’ha tirat gent al carrer [dos treballadors], s’ha tancat la delegació i s’ha afirmat que no hi ha diners per tirar endavant cap projecte?”, es pregunta l’exdelegat.

Pruna fa una crida a “reflexionar sobre el rumb actual” de la federació: “Valent-se d’una pèssima situació econòmica, busca la centralització de tots els serveis a Barcelona.” “Crec que hem de lluitar per aconseguir capgirar la situació. [...] M’agradaria que miréssim com ens podríem unir per lluitar contra el que considero una gran injustícia, com és la d’allunyar i centralitzar tota la feina que des de les delegacions tan bé es feia els darrers anys.”

EL PROTAGONISTA

Ens hem d’unir per lluitar contra el que considero una gran injustícia: tancar les delegacions
Joan Pruna
EXDELEGAT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS A GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)